Zavijanje daril

Kakšna darila ponavadi podarjate?
 


Darila za rojstni dan blog
Pivska čelada
Prispeval Administrator   
Sobota, 19 Maj 2012 17:52

No tokrat se bom malo bolj razpisal o izdelku ki ga ponujamo, ki se mu reče Pivska čelada. Gre za zelo popularno darilo, sploh v vročih poletnih dneh, ki ga priporočam ko iščete darilo za zabave, sploh če obdarovanca dobro poznate in veste da so mu všeč šaljiva darila, ki poskrbijo za dobro zabavo. In pivska čelada definitivno poskrbi za dobro zabavo. Sama zasnova pivske čelade je dokaj preprosta, plastična čelada, na katero postavite (s pomočjo plastičnih držal) dve pločevinki, ki sta povezani z usti prejemnika darila. Tako so roke sporoščene z kakšna druga, bolj pomembna opravila kot le nadležno držanje pločevinke, in prejemnik darila lepo mirno srka pijačo iz pločevink preko dveh cevčic, ki omogočata tudi istočasno srkanje iz dveh pločevink. Preprosto mešanje pijače še preden pride do ust mar ne? Še ena prednost ki jo pivska čelada nudi je izjemno nizka cena, saj je na voljo po samo 9.90 € , tako dobite super darilo za zabavo, po super ceni, in super zabava je zagotovljena. Sem prevečkrat uporabil besedo super? Najbrž da, ampak pivska čelada je preprosto super!

 
Rojstnodnevna zabava za malo starejše
Prispeval darilko   
Petek, 11 Junij 2010 09:47

Tokrat bom opisal en zanimiv pripomoček, ki bo pomagal pri preganjanju dolgčasa na vaši zabavi. Gre za zabavno (seveda), malce bolečo (ampak zabavno!) žogico ki se je reče shockball. Gre preprosto za plastično žogico, ki po določenem času odda elektrošok, kar seveda sproža salve smeha, pri večini udeležencev. No, tudi če strese vas, se boste nasmejali, čez nekaj časa, ko bo streslo nekoga drugega. Seveda žogica ponuja neskončno variacij, in vam pomaga pri odločitvah, saj je veliko bolj zabavna od preprostega žreba. Kdo bo pospravljal po zabavi? Tisti ki ga bo shockball stresel seveda.

Zadnjič posodobljeno Petek, 11 Junij 2010 09:57
 
Psi in rojstni dan? Seveda
Prispeval darilko   
Nedelja, 02 Maj 2010 18:57

Pred časom sem objavil nekaj slik mačk, ki praznujejo rojstni dan. Nehvaležnih mačk, saj se niso prav nič zabavale. Zato danes objavljam par slik psov, ki se imajo prav lepo, no, vsi razen tistega reveža na zadnji sliki, ki je kot kaže pretiraval, bogi.

 

 


Zadnjič posodobljeno Nedelja, 02 Maj 2010 19:04
 
Tudi mačke praznujejo mar ne?
Prispeval darilko   
Sreda, 28 April 2010 18:47

Ste že kdaj pomislili da bi organizirali rojstnodnevno zabavo za svojo mačko? Očitno nekateri so, sodeč po spodnjih slikah, ampak očitno mačke niso najbolj hvaležna bitja, pričakovali bi vsaj kak nasmešek, po vsem trudu ki so ga lastniki vložili...

rojstni dan - macka

rojstni dan - macka in svecka


Zadnjič posodobljeno Sreda, 28 April 2010 19:49
 
Se ena zabavna igra za rojstni dan
Prispeval darilko   
Nedelja, 18 April 2010 14:00

Tokrat vam bom predstavil enega izmed novejših daril, ki poskrbi za izjemno zabavne dogodke na vsaki zabavi za rojstni dan. Gre za igro Lightning reaction revenge, ki poteka nekako tako kot vcasih igra s kartami osel, samo s to razliko da je kazen za počasneža takojšnja. Do štirje igralci držijo ročico in čakajo in čakajo kdaj se bo lučka na sredini spremenila v zeleno. Ko zasveti zelena lučka vsak igralec čimhitreje pritisne na gumb. Najpočasnejšega strese električni sok. Nenavadno ampak ko vas strese šok je vse kar si zelite ponovno igrati. Maščevanje je sladko. Želim vam obilico smeha in zabave ob igranju.

Zadnjič posodobljeno Sreda, 28 April 2010 19:49
 
Zabavne igre za rojstni dan
Prispeval darilko   
Sreda, 14 April 2010 21:43

V redu, kupili ste darilo za rojstni dan, odhajate na rojstnodnevno zabavo, kako zagotoviti da se boste zabavali? V tem blogu vam bom poizkusil pomagati pri tem, tako, da bom opisal vrsto zabavnih družabnih iger za rojstnodnevne zabave. Začeli bomo z nečim poletnim, lovljenjem jabolk v lavorjih. Vse kar potrebujete je nekaj veder, napolnjenih z vodo, v katere vržete jabolka. Naloga tekmovalcev je, da jih z usti ujamejo, brez da bi si pomagali z rokami. Večja kot so jabolka, težje je ugrizniti vanje, kdor prvi ujame/ugrizne v jabolko in ga dvigne iz vedra je zmagovalec.

Zadnjič posodobljeno Sreda, 28 April 2010 19:50
 


Iskanje

Vpis uporabnika

Košarica


Vasa košarica je trenutno prazna.

 

Add to Google

 

Add to My Yahoo!

Postani oboževalec

Darila za rojstni dan

Sestrska trgovina

e-kristali
Spletna trgovina s kristali, minerali in kristalnim nakitom www.e-kristali.si