Zavijanje daril

Kakšna darila ponavadi podarjate?
 


 

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Darilazarojstnidan.si

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje Avalon ITS, internetne trgovine in storitve d.o.o., Prešernova 4, 4260 Bled (v nadaljevanju ponudnik ).

Splošni pogoji poslovanja Spletne trgovine darilazarojstnidan.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Spletna trgovina je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabnikom. Upravlja jo podjetje Avalon ITS, internetne trgovine in storitve d.o.o, Prešernova 4, 4260 Bled. Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v spletni trgovini.

Plačilne metode

Plačilo po povzetju
Plačilo po povzetju je primerno v primeru, če Želite da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob prevzemu.

Plačilo po predračunu
Plačilo na transakcijski račun podjetja.  Ob plačanem znesku prejmete potrdilo in blago na naročeni naslov.

Cene v spletni trgovini

Vse cene so v EUR. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Veljajo cene, ki jih kupec potrdi pri naročilu v spletni trgovini.    Veljavnost akcijske ponudbe  navedeni ob sami akcijski ponudbi in se lahko med seboj razlikujejo.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Potrošnik ima pravico, da v petnajstih (15) dneh od prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Kupec lahko svojo odločitev sporoči pismeno ali po elektronski pošti na na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Prav tako se za pravočasno obvestilo šteje tudi neposredno vračilo izdelka brez predhodnega obvestila. Blago mora biti vrnjeno v tridesetih (30) dneh po sporočilu. Vrnjeno blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano, v originalni embalaži in količinsko nespremenjeno. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe je neposreden strošek vračila blaga. Kupec vrne blago na naslov: Avalon ITS, internetne trgovine in storitve d.o.o, Prešernova 4, 4260 Bled. Ponudnik kupcu vrne celotno kupnino najkasneje v roku petnajst (15) dni po prejemu blaga.

 

Dobavni rok

Spletna prodajalnai želi čim bolj ustreči željam vseh naših kupcev, zato vam kupljeno blago dostavimo na vaš naslov ali katerikoli drug naslov na območju republike Slovenije. Za dostavo skrbi Pošta Slovenije. Blago na zalogi naroceno do 16:00 ure bo poslano se isti dan, v kolikor pa blaga ni na zalogi je pa podatek o dobavnem roku zapisan pri opisu izdelka.

Stroški pošiljanja

Strošek  poštnine je fiksen ( 3.50 eur ) in ni odvisen od količine naročenih  izdelkov.Pri naročilu nad 30 eur je dostava brezplačna. Pošta Slovenije si dodatno zaračuna 0,96 eur stroškov  provizije pri plačilu po povzetju

Kupec naročeno blago lahko prevzame tudi na sedežu podjetja.

Postopek naročanja

1. korak - v spletni trgovini izberete izdelke, ki jih želite kupiti. Ko ste zadovoljni z izbiro, kliknite Naprej

2. korak - v obrazec vpišete svoje osebne podatke ali podatke o podjetju, kontaktne podatke ter morebitna dodatna navodila. V primeru, da želite plačati po predračunu, nam to omenite med dodatnimi navodili.

3. korak - v tem koraku preverite vse izdelke, vaše podatke ter končni znesek naročila. V primeru, da najdete kakšno napako, se lahko vrnete nazaj v trgovino s pritiskom na gumb 'nazaj' na vrhu strani in napako popravite. Naročilo dokončno oddate s pritiskom na gumb "Potrdi naročilo"

4. korak - na e-poštni naslov, ki ste ga navedli med naročanjem, boste prejeli potrdilo o naročilu. Zaradi morebitnih zlorab si pridržujemo pravico, da naročilo še pred pošiljanjem preverimo po telefonu ali e-pošti. Naročilo lahko oddate tudi po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript ali po telefonu 031340597.

Pomembno: račun prejme plačnik (tisti, ki pošilja) in ne prejemnik.

Pravica do zasebnosti

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in Zakonom o zavarovalništvu. Vsi podatki, pridobljeni preko Spletne trgovine  bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije.

Hranjenje pogodbe

Pogodba o nakupu se hrani na sedežu podjetja Avalon ITS, internetne trgovine in storitve d.o.o, Prešernova 4, 4260 Bled. Kupec ima možnost pridobitve ali vpogleda v pogodbo po poprejšnjem dogovoru.

Komunikacija

Obvestila o mesečnih akcijah in reklamna elektronska sporočila morajo biti jasno in nedvoumno označena kot reklamna sporočila. Pošiljatelj mora biti jasno razviden. Željo uporabnika, da ne prejema reklamnih sporočil ter obvestil o mesečnih akcijah, bo ponudnik brezpogojno upošteval.

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih internetnih straneh. Kljub temu, pa se lahko karakteristike izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o eventualnih spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka, sodijo zgolj kot informativni prikaz izdelka.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti

info@darilazarojstnidan.si

 

E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript ali po klasični pošti na naslov:

Avalon ITS, internetne trgovine in storitve d.o.o., Prešernova 4, 4260 Bled

Ponudnik
mora v petih delovnih dneh potrditi, da je pritožbo prejel, sporočiti uporabniku oz. kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga ves čas obveščati o poteku postopka.

 

Ponudnik si bo prizadeval po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Podjetje Avalon ITS, internetne trgovine in storitve d.o.o si pridržuje pravico, da kadar koli spremeni te splošne pogoje poslovanja, če meni da je to potrebno.

Avalon ITS, internetne trgovine in storitve d.o.o

 

 

Iskanje

Vpis uporabnika

Košarica


Vasa košarica je trenutno prazna.

Postani oboževalec

Darila za rojstni dan

Sestrska trgovina

e-kristali
Spletna trgovina s kristali, minerali in kristalnim nakitom www.e-kristali.si